Magnifikk

10 förtjusande hörnsoffor

Vad utgör den perfekta soffan? Ska den vara en nätt liten pjäs som bara används för fina sittningar eller ska den vara stor nog att rymma alla de närmsta för härliga filmkvällar och lång samvaro? Självklart är det dina behov som styr vilken typ av soffa du väljer men de allra flesta vill nog ha en rymlig soffa där många får plats eller där man kan lägga sig och ta en bekväm vilopaus emellanåt. Då är hörnsoffor perfekta. Stora, rymliga och härligt fluffiga och mjuka eller mer strama och stilrena, här är några trendiga och tidlösa alternativ för dig.

Bari

Bari, en tygsoffa med divan.

» Finns här.

Bari är en hörnsoffa deluxe. Inte nog med att den är rymlig som den är, den kommer dessutom med en divan som ger extra sittplatser om ni är många eller som bara är skön att lägga upp fötterna på för att vila en stund. Med andra ord ett flexibelt tillbehör. Här sitter du både vackert och bekvämt sluten av flera fluffiga och mjuka kuddar. Lägg till ett par trendiga plädar också sen vill du förmodligen aldrig mer lämna soffan. PS, den går enkelt att bygga om.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Ready

Ready, en stor hörnsoffa.

» liknande Finns här.

Här får du verkligen mycket soffa för pengarna. Denna maxisoffa rymmer hela familjen och här är det inga problem att spendera en helkväll. Den grå färgen och fyrkantiga formen gör den till en trendig möbel samtidigt som den är diskret nog att stå sig över tid. Stilmässigt passar den kanske inte dig som vill sticka ut men för dig som gillar att smälta in och som satsar på något som står sig bättre över tid är Ready perfekt.

Leone

Leone, en elegant soffa som passar utomhus.

» Finns här.

Stilrena Leone med vit stomme och grå dynor är den perfekta soffan för uteplatsens loungegrupp. Tålig för väder och vind men fortfarande hur snygg som helst. Med denna soffa på uteplatsen kommer du aldrig vilja sitta någon annanstans igen. Slå dig ner med bästa vännen, partnern eller bara med en härlig tidning och dröm dig bort en stund. Med Leone blir den stilrena uteplatsen komplett.

Dallas, Brafab

Dallas, en utomhushörnsoffa som gör sig snyggt i trädgårdar.

» liknande Finns här.

Hittills har vi presenterar ganska ljusa soffor men alla är inte förtjusta i det. Så för dig som vill ha en kanonsnygg soffa till utegruppen i en lite mörkare färg har vi letat upp Dallas. Istället för en kritvit soffa är Dallas bara vitpigmenterad och levereras med mörka dynor vilket ger ett mer sobert utseende som komplement till din trädgård.

Pinto, Haga Gruppen

Pinto, en klassisk hörnsoffa.

» liknande Finns här.

Pinto är en klassiker. Tidlös och härligt fluffig, mjuk och välkomnande att landa i efter en lång dag. Klädseln går att få i tyg eller konstläder och priset ger mycket soffa för pengarna. Dessutom går den att spegelvända om du hellre vill ha den svängd på andra hållet. Allt för att du ska kunna passa in den i just ditt hem.

Lydia, en vändbar hörnsoffa

Lydia, vändbar hörnsoffa i tyg.

» liknande Finns här.

Här är ytterligare en prisvärd, tidlös och härlig soffa. Även Lydia är svängbar men till skillnad från Pinto är designen lite mer minimalistisk dock utan att ge avkall på komfort. Med plats för många är detta en perfekt soffa för långa stunder i goda vänners lag. Ett riktigt kap för dig som vill ha både utrymme, stil och inte vill offra hela sparkontot för att få det.

Simon

Simon, en hörnsoffa i skinn.

» liknande Finns här.

En stor hörnsoffa i svart läder, en riktig tuffing som verkligen sticker ut och syns men utan att ta överhanden över rummet i övrigt. Simon är en lyxig soffa för dig som vill unna dig något fantastiskt i ett härligt material som är både snyggt och praktiskt. Vårdar du din skinnsoffa väl kan den hålla en hel livstid.

Jenny, Ermatiko

Jenny, en benvit och stilfull soffa från Ermatiko.

» liknande Finns här.

Här snackar vi lyx. Jenny är tjusig, exklusiv och bekväm. I benvitt tyg är det en mycket elegant soffa som lämpar sig för det genomtänkta och stilfulla hemmet. Men Jenny är inte bara yta, det är en soffa som är lika bekväm som snygg och därför passar den dig som både vill ha stil och funktion i harmoni.

Midland, 1898

Midland, en härlig soffa av 1898.

» liknande Finns här.

Vill du unna dig en riktigt påkostad soffa så är detta ett bra köp. Långt ifrån den billigaste soffan men du får garanterat valuta för pengarna. Midland är nämligen en stor soffa som går att anpassa i utförandet så att du får precis den stil du vill ha. Tvivlar du på om den är värd sitt pris? Se det som en investering du bara behöver göra en gång för den här soffan är byggd för att hålla.

Howardsoffa i hörnsoffmodell

Howardsoffa i hörnsoffmodell.

» liknande Finns här.

Sist ut har vi en riktig klassiker. En klassiker som passar lika bra i den anrika våningen med högt i tak som i lilla lantstället. För precis så klassisk, tidlös och anpassningsbar är Howard. Denna soffa smälter in överallt. Dessutom är det en skön soffa som har allt du bara kan önska dig av en möbel. Stil, mjuk och skön, enkel att placera då några av benen är på hjul och en tidlös design.

Uppdaterades 2022-09-01.
Dela gärna!