Magnifikk

7 läckra brickbord

Letar du efter ett brickbord? Du kanske har gjort det under en lång tid? Kanske är det ett nytt letande? Hur som helst, här är sju läckerbitar som kanske inspirerar till köp.

Turin brickbord

Tre brickbord i teak.

» Finns här.

Prisvärt brickbord i teak. Går bra att använda som både inomhusbord och som utomhusbord. Finns i två olika storlekar. Ett högt och ett lågt. Det höga har höjden 75 cm och det låga har höjden 55 cm. Bredden och längden är samma för båda storlekarna, 70 cm brett och 40 cm långt. I samma möbelserie, från Brafab, finns dessutom många matchande möbler. Bland annat finns karmstolar, trädgårdsbänkar och större trädgårdsbord.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Vit brickbord från Be Basic

Enkelt vit brickbord.

» Finns här.

Vi börjar enkelt, med ett sött litet brickbord väl värt sitt pris. Rektangulärt till formen - bredden är 57 cm och höjden lika så. Djupet är 37 cm.

Bailey av Eero Koivisto

Två runda bord med vita löstagbara bordsskivor och stativ i krom.

» Finns här.

Enkla och väldigt eleganta brick- och sidobord som formgivits av Eero Koivisto. Finns i två olika storlekar. Storlekar som snyggt kan användas tillsammans, i samma rum, men som också kan glänsa på egen hand. Dessutom kan stativen och brickorna väljas i flera olika alternativ. Brickalternativen är två. Vitt eller valnöt. Stativet finns i tre olika alternativ. Svart, vitt eller krom. Storlekarna som bordet kan väljas i är 69 cm i diameter och 32,5 cm högt eller 50,5 cm i diameter och 52 cm högt.

Brickbord av Sofie Sjöström

Tre runda brickbord med olika svartvita motiv.

» Finns här.

Ett runt brickbord med svart stativ och en bricka som kan väljas i tre olika alternativ, varav alla är svartvita – som du kan se på bilden här ovanför. På bilden kan du dessutom se att brickbordet har två brickor, och att den undre har samma färg som stativet (svart). Det är inte bara eftersom det ska matcha snyggt utan också för att visa att den brickan är en del av stativet, alltså förankrad i benen. Men den övre brickan är löstagbar och kan användas som en stor serveringsbricka.

Bordet har en diameter som mäter 65 cm och en höjd som är 50 cm.

Gladom från IKEA

Två billiga brickbord från IKEA, ett ljusgrönt och ett ljusgult.

» Finns här.

Väldigt lättplacerade och samtidigt galet prisvärda, eller i själva verket billiga, brickbord från IKEA. Så jag kan inte annat än hålla med produktbeskrivningen hos IKEA som lyder: Enkelt att älska, till ett pris som är svårt att motstå.

Finns i tre olika färger. Ljusgul, ljusgrön och vit. Diametern mäter 445 mm och höjden mäter 525 mm.

Indskud

Fyra runda brickbord i trä. Två som ses ovanfrån och två som ses från sidan.

» liknande Finns här.

Ett runt brickbord som utstrålar både naturliga och lite mer strikta känslor. På ett härligt och sällsynt sätt! Kanske är det eftersom det är tillverkat helt i trä, eller närmare bestämt ask, men ändå har så eleganta former.

Finns i två olika storlekar. Det ena är 37,5 cm högt och har en diameter på 45 cm. Det andra är 43 cm högt och har en diameter som är 34 cm.

Deck av Dennis Marquart

Brick- och sidobord från OX Denmarq som designats av Dennis Marquart.

» Finns här.

Oerhört stiligt brickbord från OX Denmarq som designats av Dennis Marquart. Stativet är stilrent och svart. Marmorskivan, som du ser på bilden ovanför, kan väljas i antigen svart marmor eller vit marmor. Brickan, med läckra höga kanter, kan väljas i teak eller mässing. Dessutom kan man enkelt byta plats på brickan och bordskivan och därmed ge bordet ett nytt läckert utseende.

Bordet har en diameter som är 57 cm och en höjd som är 67 cm.

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda – men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Aroz

Två brickbord i mässing, en soffa och en fåtölj.

Skinande brickbord i metall. Utstrålar en lyxig känsla, och skulle kunna beskrivas som spegelbord eftersom metallen är så blank. Säljs i 2-pack, varav ett av borden är långt och smalt medan det andra bordet är kortare och bredare. Måtten för det breda bordet är; 80 cm i diameter, 45 cm högt. Måtten för det smala är; 50 cm i diameter, 60 högt. Brickorna är löstagbara på båda borden. Två färgalternativ finns dessutom att välja bland. Koppar eller stål.

Saga

Två vackra och runda bord med serveringsbrickor i mässing.

Vackert som en saga. Det är detta härliga bord, som bär det passande namnet Saga. Men det är inte bara vackert utan utstrålar också känslor av lyx och elegans. Samtidigt som designen känns stilig, enkel, ren och ungdomlig.

Brickorna är av mässing. Stativet kan väljas i naturlig ek eller svart. Diametern är 35 cm. Höjden är 55 cm.

Army brickbord

Brickbord i turkos.

Häftigt turkost brickbord i metall som behandlats för ge bordet ett mer rustikt och hårt utseende. Därför påminner designen också om retro- och industridesign.

I samma möbelserie, Army, finns dessutom många matchande möbler, med samma känsla och utseende. Bland annat finns praktiska hyllor och hyllskåp men också stolar och andra bord.

Klara

Ett vitt och ett svart bord i trä med löstagbara brickor.

Ett enkelt och lätthanterligt bord i trä med en praktisk bricka från svenska Cofa. Brickan har två stabila handtag, så den smidigt ska kunna användas utan besvär. Stativet är ihopfällbart, så när du behöver (eller bara känner för att) frigöra lite extra plats kan du enkelt göra det. Bordet är alltså väldigt praktiskt. Och dyrt är det tack och lov inte heller!

Kan väljas i svart eller vitt. Bredden är 54 cm, höjden är 79 cm och djupet är 385 mm.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!