Magnifikk

Sängbrickor med ben;

4 underbara frukostbrickor som står stadigt i sängen.

Det sägs att morgonstund har guld i mun, framför allt de morgnarna när frukosten serveras i sängen. För vem tycker inte det är härligt att äta frukost på sängen ibland? För de flesta av oss är det en lyx vi bara får unna oss när vi fyller år men det är på tiden att ändra på det. Vi förtjänar frukost på sängen oftare än så och om frukosten serveras på en praktisk sängbricka försvinner hindret även för den som ogillar smulor i sängen. Unna dig lyxen det innebär att få krypa ner i sängen och inta söndasfrukosten, oavsett om du är ensam eller har familjen med dig så är det härligt att få ha de där stunderna tillsammans.

Oval Oak, Sagaform

Oval Oak, en prisvärd sängbricka.

» Finns här.

Klassiska och välkända Sagaform står bakom denna eleganta och lyxiga frukostbricka. Precis som alla andra Sagaforms produkter är det också en prisvärd produkt med hög funktionalitet som också är oerhört fin att se på. Den är en inredningsdetalj i sig med sina kromade ben och sin varma inbjudande träskiva. Med Oval Oak är det som bäddat för en god morgon tillsammans med favoritfrukosten och favoritsällskapet. Duka upp, bädda ner dig och njut av en riktigt lång och underbar frukost i sängen. För det är du värd.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

En vit sängbricka från Cinas

En härligt vit sängbricka med ben.

» Finns här.

Cina har tagit fram denna härliga vita träbricka som fungerar lika bra till sängen som till picknicken utomhus om du inte vill ha maten direkt på marken. Denna sängbricka passar dig som vill ha en stil som är klassisk, hemtrevlig och ombonad samtidigt som den är enkel och elegant. Dessutom är den prisvärd och hållbar vilket gör att den kan passa bra även för barnfamiljen, där det kan förekomma en hel del kladd.

Klipsk, en sängbricka från IKEA

Klipsk, en sängbricka från IKEA.

» Finns här.

Klipsk är ett oerhört smart budgetalternativ från alltid lika trygga och pålitliga IKEA. I och med det låga priset kan vem som helst ha råd att avnjuta morgonkaffet i sängen och de ihopvikbara benen gör brickan lätt att förvara när den inte används. Behöver du ladda telefonen eller läsplattan under tiden går det också lätt som en plätt eftersom brickan har ett utskuret hål för sladden så att du kan läsa morgontidningen online samtidigt som du laddar din enhet. IKEA står alltså för det perfekta valet för en härlig start på dagen.

Jolly av Luigi Massoni

Jolly, en bricka med ihopfällbara ben.

» liknande Finns här.

Jolly är lite av en kameleont när det gäller sängbrickor. Ihopfälld kan den fungera som en vanlig serveringsbricka och fäller du sedan ut benen blir den en smidig sängbricka som tillåter dig en god morgon oavsett vilken dag i veckan det är. Vill du inte ha en diskret transparent bricka kan du välja en knallig röd eller orange, de härliga färgerna är rena vitamininjektionen för synen och du får garanterat en god och framför allt glad morgon. För vem blir inte glad av lite färg, och serveras maten på en inspirerande bricka blir den också godare att äta.

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda - men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Bäddbrickan från Biltema

En bäddbricka från Biltema.

Biltema har allt du kan tänka dig och du kan alltid lita på att du garanterat gör en bra affär när du handlar här. Denna budgetbricka är stabil, tålig och håller för allt slitage du bara kan tänka dig. Ja, den har allt du kan begära av en sängbricka, fast till ett lägre pris än många av konkurrenterna. Om du känner att du gärna vill ha en sängbricka med ben men att du kanske inte vill lägga hur mycket pengar som helst är detta ett stabilt och bra alternativ. Det är dessutom en bricka som är snygg och med sina träben och vita skiva är det en riktig stilkameleont som passar in hos de flesta. En klart väl värd investering för att göra vardagslivet lite härligare än förut.

Nova, Zebra Collection

Nova, en skandinavisk frukostbricka.

Sängbrickan Nova är tillverkad i trä och går att få i ekfanér, vitmålad MDF eller svart fanér. I ekfanér andas den skandinavisk enkelhet och den flärd som kommer med det rena, avskalade skandinaviska. Den har rena linjer och sticker inte ut utan kan passa in i ditt hem och utgöra ett fint komplement till din övriga inredning. Föredrar du vitt eller svart så är dessa mer grafiska färger oerhört trendiga och går inte ur tiden i första taget. Med Nova går det helt enkelt inte att välja fel. Det finns något för alla smaker.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!