Magnifikk

4 rottingfåtöljer som du snyggt kan dekorera hemmet med

Det spelar ingen roll vilket rum som du har tänkt dekorera, rottingfåtöljen är en möbel som verkligen kan skapa en mysig och härlig känsla i ett rum. Dessutom är många rottingfåtöljer tidlösa, vilket betyder att du alltid kommer ha möjlighet att piffa upp ditt hem om du letar efter en modern men samtidigt en klassisk möbel. Läs vidare i den här artikeln om fyra snygga och klassiska rottingfåtöljer som står ut ur mängden.

Rottingstol Li

Li, en rottingstol med mjuka former.

» Finns här.

Letar du efter en rottingfåtölj med en mer klassisk design, ta då en titt på den här snygga rottingstolen från Åhléns som ger en härlig naturlig känsla i rummet. Den är skapad av 100% bambu och stolen har en bakåtliggande design så att du kan sitta bekvämt i den länge för en härlig lässtund eller bara för att vila benen. Den här rottingstolen är relativt stor, vilket skapar dess bekväma passform och design. Den har också snyggt formade armstöd så att du får en bekväm komfort när du sitter i stolen.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Rottingfåtölj från Tine K Home

Rottingfåtölj från möbelmärket Tine K Home.

» Finns här.

Detta är en snygg fåtölj som är skapad helt och hållet i rotting, vilket skapar den där hemtrevliga men mysiga känslan i rummet. Fåtöljen är skapad av Tine K Home och erbjuder dig en enkel men snygg design. Den har en höjd på 80 cm, vilket gör den till en relativt låg fåtölj vilket kan skapa en ännu mer innovativ känsla i rummet. Det tillkommer en låg sittdyna till fåtöljen, vill du ha något stöd för ryggen så kan du placera en skön och snygg kudde i rottingfåtöljen.

Rottingfåtöljen från IKEA-serien STOCKHOLM 2017

Fåtölj med plymå ur serien STOCKHOLM 2017 från IKEA.

» Finns här.

Här har vi en rottingfåtölj i en modern och snygg design från IKEA. Denna fåtölj har sitt egna unika utseende och är skapad helt i rotting, som skapar dess hemtrevliga, stiliga och moderna design. Här har vi en möbel som ger dig en klassisk känsla men med en modern touch, vilket kan vara toppen i vardagsrummet, hallen, sovrummet eller uteplatsen! Du får med två snygga passande dynor till fåtöljen och du kan smidigt ta av klädseln för att tvätta den i en tvättmaskin. Den är helt handgjord vilket betyder att varje produkt är unik i sig. Fåtöljen har inbyggda pocketresårer som passar in sig med din kroppsform så att du får en god komfort i stolen. Letar du efter en klassisk rottingfåtölj med en unik och modern design, då bör du verkligen ta en titt på den här fåtöljen från IKEA.

Monet - Silka Design

Den klassiska fåtöljen Monet från Silka Design i mörk rotting.

» Finns här.

Detta är en klassisk och snygg fåtölj som har en bred och hög rygg som skapar en god komfort för dig. Fåtöljen har många snygga detaljer och dekorationer i både armstöden och ryggen vilket skapar dess unika och fina design. Fåtöljen är skapad av både rotting och bambu och den här fåtöljen kan du snyggt ha både inne i hemmet eller utomhus. Fåtöljens material är mycket tåligt och böjligt tack vare den långa och detaljrika tillverkningsprocessen då varje tråd av rotting blir avskalad, tvättad, kokad i olja och därefter slipade så att de skapar dess starka tålighet.

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda – men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Britney

En prisvärd / billig rottingfåtölj från Skånska Möbelhuset.

Här har du en relativt billig rottingfåtölj som ger dig en klassisk men hemtrelig känsla, oavsett om du vill ha den placerad utomhus eller inomhus. Den är både flätad och bunden i rotting vilket skapar dess starka och tåliga design. Fåtöljen ger dig en mysig hemkänsla och ger dig en god komfort. Ta fram din favoritfilm, gör en varm kopp te och bara njut av den här snygga och slitstarka rottingfåtöljen.

Uppdaterades 2022-05-08.
Dela gärna!