Magnifikk

Utemöbler i konstrotting

5 av säsongens hetaste set!

Hej, 80-talet ringde och vill ha sina rottingmöbler tillbaka!

För visst är det så att rottingmöbler fortfarande får oss att tänka på 80-talet då det var trendigt med hela möblemang i rotting. Oftast ett set med bord och olika varianter av fåtöljer med stoppade dynor, gärna i ett aprikosfärgat tyg. Därför var vi många som höjde på ögonbrynen när det blev trendigt med utemöbler i rotting igen och de flesta av oss trodde nog inte att trenden skulle bli långvarig. Men den nya, fräscha rottingtrenden är av en helt annan kaliber. Stilren, sober och lätt att anpassa för alla smaker. Den är här för att stanna. Därför har vi letat upp säsongens hetaste tips på utemöbler i konstrotting – för alla uteplatser och plånböcker.

Ninja

Ninja, ett trendigt caféset.

» Finns här.

Ninja är ett trendigt litet caféset som passar för den mindre uteplatsen eller balkongen. Det låga priset lämpar sig även för den lilla plånboken utan att det görs avkall på kvalitet eller komfort. Ett fynd för dig med liten plats eller plånbok men som ändå vill hänga med i trender och unna dig lite vardagslyx. Enkelt, snyggt och bekvämt även för dig som bara har en mindre balkong att jobba med.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Benissa

Benissa, prisvärd loungegrupp i vit konstrotting.

» liknande Finns här.

Om du tidigare tyckt att loungegrupper i konstrotting varit dyra så kan du nu andas ut och slappna av. Bernissa är ett budgetvänligt alternativ från varumärket Keter med samma trendfaktor som de dyrare alternativen. Ibland kan det vara kul att få pengar över till andra nöjen och här får du även råd att bjuda hem vännerna för att hänga lite på din uppdaterade uteplats.

Paulina och Vidos

Paulina och Vidos, utemöbler i konstrotting som passar utmärkt till både egentid och tillsammanstid.

» Finns här.

Om du letar efter mångsidighet är stolen Paulina och bordet Vidos svaret på dina böner. Vidos är ett lite rustikt, stabilt bord som passar alla tänkbara behov. Stolen Paulina är egentligen mer att betrakta som en fåtölj än en vanlig stol och inget är skönare än att sjunka ner i en härlig fåtölj med en kopp kaffe och en bok eller tidning efter en lång dag. Men Paulina är till skillnad från många anda fåtöljer också bra att sitta och äta eller spela spel i så den är toppen både till egentid och tillsammanstid. Kombinerat med det gedigna bordet Vidos är livet på uteplatsen, balkongen och i trädgården komplett.

Tampa (matgrupp i konstrotting)

Tampa, stor matgrupp i svart konstrotting.

» liknande Finns här.

Vill du slå på stort och skaffa en matgrupp för riktigt många så är Tampa det givna valet. Detta är inte gruppen för den som är ute efter lugn, ro och egentid. Tampa är gjord för fest, stora middagar, prat, skratt och umgänge. En grupp som både är tålig, stabil och stilig. En investering som håller för många tillställningar.

Lounge (loungegrupp i konstrotting)

Eminent loungegrupp.

» liknande Finns här.

Sist men inte minst har vi denna eminenta loungegrupp som passar de flesta uteplatser och de flesta behov. Här kan du sitta och njuta av livet och allt det goda. Ett trendigt alternativ för dig med god smak, som vet vad du vill ha. Loungegruppen är ett prisvärt alternativ till alla som vill få ut mesta möjliga för en rimlig slant.

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda – men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Princess

Princess, en loungegrupp i svart konstrotting.

I loungegruppen Princess i svart konstrotting, med vita dynor kan vem som helst sjunka ner och känna sig som en kunglighet. Stilren, avslappnad och elegant är det en soffgrupp som passar för både familjetid och för finbesöket. Löp och köp, slå dig sedan ner, koppla av och känn dig som hemma i denna underbart vackra loungegrupp som absolut inte kommer göra dig besviken.

Lotus Oxford

Lotus Oxford, matgrupp med stolar i konstrotting.

Om du har stor familj eller gillar att ha många på besök så är detta helt klart en matgrupp att räkna med. Stor och rymlig men fortfarande modern och stilren är Lotus Oxford en matgrupp där gästerna kommer vilja sitta kvar länge. Perfekt om du vill umgås i stort sällskap och gillar att underhålla dina vänner och släktingar. Varför inte följa upp lite god mat med lite prat och en spelkväll till långt in på småtimmarna?

Princeton

Princeton, stilrena utemöbler i konstrotting.

Till dig som är på jakt efter möbler i en stilren, stram och minimalistisk stil har vi cafégruppen Princeton. Princeton är både elegant, prisvärd och dessutom billig så att praktiskt taget vem som helst kan ha råd att investera i den. Om du inte är helt övertygad ännu så är ytterligare en fördel att Princeton är en liten grupp som får plats var som helst.

Orion från Sika-Design

Orion, möbelgrupp från Sika-Design.

Lyxiga, påkostade Orion är en grupp på hela fem delar som ger dig oanade möjligheter. Sätt hela gruppen tillsammans för att få plats många eller separera delarna och skapa två olika små oaser för njutning, umgänge och tillfällen att skapa fantastiska minnen tillsammans med nära och kära. Varför inte göra två små grupper till familjen för att sedan sammanföra dem till en stor när ni är ett större sällskap?

Karby

Två fåtöljer med en varsin fotpall och ett sidobord.

Du har ägnat mycket tid och energi åt att skapa en alldeles egen liten oas och nu vill du äntligen kunna sätta dig, lägga upp fötterna på en härlig fotpall och njuta. Om du känner igen dig så har vi letat upp härliga Karby. Två fluffiga fåtöljer med en varsin ljuvlig fotpall och ett praktiskt sidobord är allt som behövs för att fullända din oas och sätta pricken över i. Med en bok eller lite trevligt sällskap och din favoritdryck är det inga problem att bli sittande här en lite för lång stund.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!