Magnifikk

4 snygga timglas som piffar upp

Det finns få saker - om ens något annat - som kan ta tid så snyggt och stilfullt som ett timglas! Detta dekorativa redskap som stilfullt (och praktiskt) kan placeras i de flesta av boendets alla rum. Ett timglas är alltså inte bara en snygg dekoration, utan också ett utmärkt instrument för att mäta tid. Det finns olika timglas, med olika brinntider och helt unika och egna designer. Här har vi listat fyra riktigt snygga exemplar som passar till många rum och som verkligen kommer piffa upp det rejält.

Timglas från HAY

Timglas (stora och små) i färgerna grön, orange, brun, svart, blå, silver och guld.

» Finns här.

Mjuka former kombinerat med fina färger - ibland behöver det inte vara krångligare än så. Här bjuder HAY på praktiska inredningsdetaljer som passar fint i de flesta hem.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Magnetiskt timglas från Kikkerland

Ett magnetiskt timglas.

» Finns här.

Här snackar vi inte bara en snygg och unik design, utan istället för vanligt rinnande sand som du brukar se i timglas, så finner du här istället ett magnetstoft! Detta unika timglas skapar då riktigt snygga och coola formationer när det rinner ner. Gillar du konst, design eller vill du bara ha ett riktigt härligt timglas som dessutom är underhållande - ta då en titt på denna produkt från Kikkerland. Det härliga är dessutom att timglaset gör unika formationer varje gång som du vänder på den! Brinntiden i detta timglas är en minut.

Tillsyn från IKEA

Tillsyn, en dekorativt inredningsdetalj från IKEA.

» Finns här.

En traditionell form, med en twist. Så kan man snabbt beskriva Tillsyn från Ikea som är ett dekorativt timglas som verkligen kan få blickar att fastna. Produkten är skapad av genomskinligt glas, och den härliga sanden inuti lyser verkligen upp produktens unika och vackra utseende. Sanden i timglaset kan få dig att drömma dig bort till härliga stränder, medans du ser sandkornen falla ned och låter dig mäta tiden. Detta är ett snyggt exemplar som passar i många hem. Det kostar dessutom inte alls mycket så för en billig peng kan du ändra hela rummets känsla!

Timglas i klart glas med mörk sand

Ett stort timglas och ett litet, båda i samma stil.

» Finns här.

Ett vackert och modernt timglas med svart sand, som smidigt låter dig ta tid. Det är stiligt och simpelt med sin traditionella design men en skillnad ifrån det traditionella har det. Skillnaden är att det är svart sand, vilket skapar dess moderna men snygga utseende. Vilket gör att den snyggt kan passa in som dekoration i många olika rum. Varför inte använda den när du ska träna och på så sätt ha koll på hur länge du tränar eller någon annan aktivitet som du behöver ha koll tiden på. Produkten är dock även snygg att bara ha stående!

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda – men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Ljust timglas från Madam Stoltz

Ett ljust timglas med design som för tankarna till diamanter.

Här har vi ett timglas från Madam Stoltz och formen på detta spännande timglas passar härligt och snyggt in som en dekoration i rummet. Designen ser ut som två diamanter som möts på mitten och sanden i detta timglas är i silver, medans resterande material är skapad av glas. Detta gör så att produktens stiliga, moderna och simpla utseende skapas. Gillar du att ha det rent och modernt så är denna snygga produkt för dig.

Litet timglas med röda nyanser

Timglas med sand i röda nyanser.

Här har vi ännu ett exemplar från Madam Stoltz, men denna gång så är det ett något mindre på bara 10 cm. Sanden i detta går dessutom i röda nyanser, vilket representerar timglasets härliga utseende av chili. Designen är väldigt simpel med transparent glas så det kan snyggt stå på en hylla i köket eller som dekoration i bokhyllan. Det finns många möjligheter! Letar du efter ett praktiskt timglas för att mäta tid och samtidigt vill du inte ha något allt för utstickande, ta då en närmare titt på detta timglas, som kommer att klassas både som ett smidigt verktyg och även som en snygg dekoration.

Uppdaterades 2022-05-08.
Dela gärna!