Magnifikk

Röda soffor; 9 härliga exemplar

För en härligt röd soffa kan enkelt fräscha upp och förbättra!

Att välja soffa är ett kärt besvär men det är inte alltid så lätt. Det är en så pass dyr investering att den gärna ska passa in i hemmet under många års tid. Därför väljer de flesta en soffa i en neutral färg. Men beige, vit, grå och andra neutrala färger i all ära, stilrent och klassiska men ack så tråkigt. För visst kan hemmet fyllas av allt för många neutrala färger så att man tröttnar och hela intrycket blir tämligen intetsägande. Istället tänkte vi tipsa om soffor i den klassiska och ständigt aktuella färgen röd.

Oslo av Anderssen & Voll

Oslo, en minimalistisk röd soffa.

» Finns här.

Minimalistisk lyx, så kan denna påkostade soffa beskrivas. Med sin stilrena design och rena linjer går den inte obemärkt förbi. Den härligt klara röda färgen sätter stilen ytterligare. Vill du sticka ut är det en perfekt röd soffa att investera pengarna i. Detta är ingenting för den snåle men det är utan tvekan en möbel du kommer älska livet ut. Soffan finns i två olika storlekar och det finns även en fåtölj som komplettering om du vill ha hela soffgruppen.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

2-sittsoffa från Be Basic

En röd till vinröd 2-sittsoffa.

» Finns här.

En enkel och samtidigt elegant 2-sittsoffa i färgen röd till vinröd. Här är en soffa som ger ett sofistikerat intryck till ett högst överkomligt pris.

Bölske av Tomas Hellberg

Bölske, en röd bänk som passar utmärkt i utomhus.

» Finns här.

För trädgården har vi bänken Bölske. En stabil och tålig träbänk i röd färg som gör sig fint i trädgården. Sitt här och koppla av en stund eller använd den bara som prydnad. Oavsett vilket användningsområde du hittar så utgör den här bänken en tjusig detalj utomhus. Lyxig i all sin enkelhet och kan passa även den mest kräsna.

Astrid av formgivaren Tom Stepp

Astrid, en praktisk soffa.

» Finns här.

Här får du klassisk svensk möbelform när den är som bäst. Med en stomme i björk och avtagbar klädsel är det en stadig, gedigen och samtidigt praktisk soffa. Den enkla stilen är perfekt om du inte vill sticka ut allt för mycket men om du ändå vill synas lite är den röda klädseln perfekt. I kombination gör designen och färgen ett storslaget intryck. Denna påkostade och stilrena pjäs passar lika bra i matrummet eller kontoret som i vardagsrummet. En riktigt bra sak att spendera pengarna på.

Andrew från Bröderna Anderssons

Andrew, en skön soffa i en lyxig röd färg.

» Finns här.

Denna mjuka, pösiga dröm till soffa i en lite mörkare lyxig röd färg är allt som en soffa bör vara. Den är skön att sitta i, så skön att man lätt blir sittande utan att vilja lämna den på länge. Dessutom är den dekorativ och ett stiligt komplement med klassiska linjer som aldrig går ur tiden. Modellen Andrew går att få både som rak och svängd modell vilket är toppen för dig som gillar att själv utforma hur din möbel ska se ut.

Mood

Mood, en röd divan- och bäddsoffa.

» liknande Finns här.

Om du inte är riktigt säker på att en röd soffa är din grej satsa på Mood. Det är en divansoffa med stilren design i en diskret röd färg som inte sticker ut allt för mycket. Som grädde på moset döljer sig en skön bäddsoffa i denna härliga soffa vilket gör att du även kan använda den som extrasäng till övernattande gäster. Allt detta kommer till ett fullt rimligt pris utan att du blir ruinerad. En väl värd investering som du kan unna dig med gott samvete.

Louisiane från Fermob

Louisiane, en röd utomhussoffa.

» Finns här.

Louisiane är ytterligare en röd soffa för trädgården. Med en klassisk och tidlös design som alltid känns lika aktuell oavsett hur många trender som kommer och går. Tillverkad i galvaniserat stål med en stabil och tålig konstruktion som ger en soffa som håller bra över tid. Här kan du sitta och dricka kaffe, umgås och njuta av omgivningarna under vackra dagar. Dessutom är denna härligt röda soffa lite av ett konstverk som kan pryda trädgården likt andra konstverk och dekorationer.

Chesterfieldsoffa i konstläder

En rejäl chesterfieldsoffa i konstläder.

» Finns här.

Vill du ha en rejäl soffa som är skön och pösig att sitta i, har en klassisk stil och en diskret men ändå distinkt färg? Då är detta soffan för dig. Stilen på Chesterfield skulle kunna passa i vilket brittiskt hem som helst och hela möbeln andas klassisk, gedigen och personlig stil. I en mörk oxblodsfärg är den mer diskret än de klarröda sofforna men sticker ändå ut i hemmet. Använd den som kontrast till ditt i övrigt minimalistiska och stilrena hem eller komplettera den lite mer brittiska och raka stilen om det passar dig bättre. Det är en soffa med många fördelar och den blir din för ett relativt lågt pris. Definitivt värd att tänkas på.

Carlos

Carlos, en modern röd soffa.

» liknande Finns här.

Om en chesterfieldsoffan är en rejäl och gedigen klassiker så är Carlos en enklare och mer modern soffa med sina enkla och rena linjer och sin klara röda färg som lyser upp och inspirerar. Det är en prisvärd soffa som är mjuk och skön att sitta i, stabil och tålig och håller för både familjetid, egentid och en helkväll i goda vänners lag. En röd soffa för alla livets skeenden. Vill du ha en hel grupp kan du också köpa till fåtöljen Carlos. En hel soffgrupp i en livlig röd färg gör garanterat succé och livar upp hela vardagsrummet.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!