Magnifikk

5 vackra hängstolar

för avslappning och njutning

Sommaren är precis runt hörnet, och finns det då något bättre sätt att njuta av det varma vädret än att koppla av i en bekväm hängstol? Tvivlar starkt på det! Här har vi därför samlat fem av de bästa (som är perfekta för lata eftermiddagar i solen). Oavsett om du letar efter en som är bohemiskt inspirerad eller efter ett mer elegant och modernt alternativ så luta dig tillbaka, slappna av, läs vidare och inspireras.

Artista

en bohemiskt hängstol

» liknande Finns här.

Artista är en imponerande hängstol som når en storlek att den nästan liknar en klassisk brasiliansk hängmatta. Dessutom har den hög kvalitet och stabilitet, vilket garantera genom de fyrdubbla sömmarna och det extra tjocka vävda materialet med en densitet på 400 g/m². För att säkerställa högsta säkerhet är hängstolen utrustad med en stark trästång som har en speciell design för att säkra repen och förhindra glidning mot mitten. Artista är helt enkelt en imponerande och högkvalitativ hängstol. Perfekt för avkoppling och njutning i trädgården.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Libra (hängstol med dynor)

en hängstol med dynor

» liknande Finns här.

Hängstolen Libra kan bli ett mysigt och elegant tillägg till vilket hem som helst. Med sina mjuka grå dynor lär det snabbt också bli en favoritplats för att kura ihop sig med en bra bok eller ta en avkopplande tupplur på eftermiddagen.

Pica

en stående hängstol

» liknande Finns här.

Upplev ultimat komfort kombinerat med stil med den här moderna hängstolen. Stolen, som är tillverkad av metall och konstrotting, har dessutom en kraftfull fjäder som skapar en mer svävande känsla. Oavsett om du placerar den på uteplatsen eller i din trädgård lär denna hängande stol bli ett tillägg som är lätt att älska.

Renoir (Ägget) - Sika Design

en klassisk hänggunga/stol från Sika Design

» Finns här.

Den hängande stolen/gungan Renoir har etablerat sig som en tidlös designklassiker. Möbeln, som ursprungligen lanserades av det danska företaget Sika Design år 1960, är fortfarande lika relevant idag som den var då. Den eleganta designen gör den till ett mångsidigt tillägg till varje interiör eller exteriör. Oavsett om du väljer att hänga den från ett träd i din trädgård eller använda den som en avkopplingspunkt i ditt uterum kommer Renoir att lägga till en touch av tidlös skönhet.

Offwhite hängstol

en vit hängande stol i enkel design

» Finns här.

Denna härligt vita (offwhite) textilhängstol kan snabbt ge en elegant och bekväm känsla till de flesta av ställen. Ett utmärkt tillägg till vilken ut- och inredning som helst, den kompletterar utan ansträngning alla färgscheman - och bjuder in till att koppla av med stil.

Uppdaterades 2024-04-01.
Dela gärna!