Magnifikk

4 förvånansvärt billiga TV-bänkar

De allra flesta människor äger en TV idag. Många kan inte tänka sig att leva utan denna fantastiska källa till förströelse och varför skulle vi göra det? Däremot kan det vara knepigt att hitta bra förvaringsmöbler till sin TV och alla dess tillbehör. En bra TV-bänk sak vara lagom stor, men inte för stor, den ska rymma en del förvaring och såklart ska TV:n stå stadigt på den. Att uppfylla dessa krav är egentligen inte så svårt, det finns många bra möbler att välja mellan. Problemet är att de ofta är väldigt dyra. Men nu kan du lugnt sätta dig ner, luta dig tillbaka, slappna av och läsa igenom denna lista med bra och billiga TV-bänkar.

Mediabänk Abdel

Abdel (vit/ek), en billig mediabänk från Skånska Möbelhuset.

» Finns här.

Inte den billigaste i listan, men helt klart prisvärd! En media/tv-bänk i klassisk design med två hyllplan och två lådor för diverse förvaring från Skånska Möbelhuset.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Lack från IKEA

Den billiga TV-bänken lack från IKEA.

» Finns här.

IKEA är ett tryggt och bra alternativ när priset behöver hållas nere men när du ändå vill ha stil och funktion. Serien Lack klarar allt och sviker aldrig och så är givetvis fallet även med denna billiga TV-bänk. Snygg, stadig och sober. Inget utstickande men inte heller tråkigt. Alldeles perfekt för dig som vill ha mycket möbler för pengarna men inte vill ge avkall på kvaliteten. Komplettera med fördel med IKEAs övriga Lack-sortiment eller bryt av din inredning i övrigt med denna enkla men lekfulla bänk.

Grafit

Grafit, en cool och unik men också billig tv-bänk.

» Finns här.

Nu lämnar vi det diskreta och trygga för ett lite coolare alternativ. Grafit är svart på insidan och vit på utsidan. Trendig, ung och lite mer utstickande än de tidigare TV-bänkarna. Ibland är det roligt att ha något annorlunda och unikt men budgeten kanske inte räcker till ett dyrt alternativt och då kan Grafit vara ett lämpligt val. Den är relativt liten och nätt men har ändå fyra förvaringsfack för spelkonsoler, dvd-spelare eller varför inte som förvaring till tidningar.

Lisabo, en TV-bänk från IKEA

Lisabo, en otroligt prisvärd TV-bänk från IKEA.

» Finns här.

Vi avslutar med denna skönhet, även den från det prisvärdas mästare IKEA. I skandinavisk, ljus och fräsch design med en nedsänkt hylla undertill kan Lisabo fungera inte bara som TV-bänk utan även som en fin inredningsdetalj i ditt hem. Det är en enkel design som står sig över tid och med en konstruktion tillräckligt stabil för att klara av alla livets utmaningar. Precis som alla IKEAs möbler är den enkel att sätta ihop och enkel att tycka om.

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda – men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Gesten, en TV-bänk från Jysk

Gesten från Jysk, en modern och stilren TV-bänk i valnöt och creme.

Jysk har i många år levererat prisvärda alternativ till dyrare möbler och du kan lita på att de levererar även denna gång. Gesten är en modern, stilren och billig TV-bänk i valnöt och creme som ger ett varmt och ombonat intryck. Här får du gott om praktisk förvaring och TV:n får en bra grund att stå på. Stabilt, snyggt och smart. Gillar du serien finns det även fler möbler att komplettera med för att fullända ditt hem.

Lindfors

Lindfors, en TV-bänk med skivor i glas och en stomme i rostfritt stål.

Lindfors är en lite nättare, mer skir TV-bänk i glas för det moderna hemmet. Här finns inga lådor men hyllorna är stora och rymmer det mesta som kan behöva förvaras under en TV. Trots att den ser oerhört skör ut så håller den bra för alla dina apparater och tillbehör då glasskivorna vilar på stadiga ben av rostfritt stål.

Ereo

Ereo, en tålig och rejäl bänk som din TV kan stå på.

Här har vi en väldigt enkel design men som ändå är oerhört stilren och talande. Utan att ta över för mycket ger den en lite rustik inramning med sina kraftiga trähyllor. Tålig och rejäl för dig som inte har så stora förvaringsbehov under din TV utan mest vill ha en fin möbel som TV:n kan stå på och som mest är diskret och tjusig i övrigt.

North

North, TV-bänken som inte går av för hackor.

Vit, blank och trendig. Här har vi North, TV-bänken som inte går av för hackor. Inte nog med att du får en snygg bänk som rymmer även den stora TV:n, du får också gott om förvaring i form av två rymliga skåp och två öppna hyllor så att allting får plats utan problem. Kombinera gärna med andra möbler ur samma serie för en komplett, trendig look till ett billigt pris.

Swea

Swea, en TV-möbler klädd i folierad träimitation.

Swea är klädd i folierad träimitation och är ljus, sval och skandinavisk. De rökfärgade luckorna utgör en härlig kontrast till det svala och eleganta och gör att Swea sticker ut lite mer än många liknande TV-möbler. Även detta är en rejäl möbel med gott om förvaringsutrymmen till allt du kan tänkas behöva ha till hands i TV-rummet och såklart får själva TV:n lätt plats uppe på.

Lövnäs

Lövnäs, en minimalistisk TV-möbel.

Lövnäs är en minimalistisk möbel som ändå är en udda fågel i denna samling av TV-bänkar. Den är minimalistisk i sitt utförande med enbart två glashyllor och stålben men den sticker ut i och med de svarta, mörka glasskivorna. Den andas mystik och passar dig som inte vill vara som alla andra. Har du en stor TV är det ingen möbel för dig men bor du litet, kanske bor kvar hemma och vill ha egen TV, då passar denna hörnhylla dig perfekt.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!