Magnifikk

Bäddfåtöljer; 6 utvalda skönheter

Att få långväga gäster som vill stanna hela helgen, att bjuda på fest och låta vännerna övernatta eller varför inte ha möjlighet att låta barnens vänner sova över ibland. Anledningarna till varför det är bra att ha lite extra sängplats är många men extra sovplatser kan ta ganska stor plats. Så vad gör man när behovet av sängplats krockar med platsbrist eller när det bara behövs någon enstaka sovplats utöver de redan befintliga? Jo, man köper bäddfåtöljer! Placera dina bäddfåtöljer tillsammans, använd dem som komplement till soffgruppen eller ställ en extra där det passar bäst.

Nido, Karup

Nido, en mjuk och skön bäddfåtölj som kan beställas i många olika färger.

» Finns här.

Nido är verkligen det senaste inom bäddfåtöljer. Varje fåtölj består av en halvcirkel så för att få en riktigt rymlig och bra extrasäng rekommedars det att köpa två. Men en halvcirkel är tillräcklig för att bli en sittvänlig och skön fåtölj. Designen är väldigt lekfull och passar bra för hemmet med lite humor. Varför inte välja några av de färgglada till barnens rum, eller ett par av de mer diskreta att ha i reserv inne i hemmakontoret? Dessutom är priset så bra att det går att investera i ett par stycken utan att anstränga ekonomin allt för mycket. Enkel att bädda, bädda ihop och att tvätta är den också, precis som man ofta vill ha sina extrasängar.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Christoffer

Christoffer, en härlig fåtölj kan förvandlas till en säng.

» liknande Finns här.

Om Nido (som nämnts tidigare) passar till det färgglada, lekfulla och humoristiska hemmet så passar Christoffer bättre hos dig som föredrar en stilren, diskret och klassisk stil i ditt hem. I ett elegant grått tyg och med rena former är detta mer en vanlig fåtölj men med extra bra funktion, till ett lågt pris. Som alla vet kan möbler och framför allt sittmöbler vara svårt att hitta och vara väldigt dyrt med tanke på vad man får för pengarna, men inte nu längre. Det finns flera prisvärda och bra alternativ på marknaden och detta är verkligen ett kap. Skulle du sedan inte behöva använda bäddfunktionen så har du fortfarande en eller ett par galet snygga och härliga fåtöljer att njuta av.

Ormen

Ormen, en smidig och lättanvänd bäddfåtölj.

» liknande Finns här.

Enklare än så här blir det inte. Ormen är lika smidig som en orm men frågan är om den inte också kan betraktas som den listigaste bäddfåtöljen. Snabbt som bara den fälls denna stilrena och snygga fåtölj ut till en riktig säng och lika snabbt fälls den ihop igen. Snabbt och enkelt resulterar omvandlingen i en skön sovstund där dina gäster kan vakna fräscha och utvilade oavsett vilka äventyr ni haft under dagen. Ormen finns i två olika storlekar och med tre olika färger så att du kan hitta både en färg och en storlek som passar. Även detta är en prisvärd möbel där du får mycket för pengarna. Behöver fåtöljen tvättas går det också lätt som en plätt eftersom klädseln är helt avtagbar.

Collar av Jesper Ståhl

Collar av Jesper Ståhl, en riktigt lyxig möbel.

» Finns här.

Här har vi bäddfåtöljernas Rolls-Royce. En riktigt lyxig möbel som dagtid kan fungera som en minisoffa snarare än en fåtölj och som till natten förvandlas till en skön säng. Collar är väl genomtänkt och påkostad. Det härligt välvda ryggstödet, det lite rakare armstödet och de underbart mjuka, fluffiga kuddarna ger en ombonad, varm och mysig känsla där det är enkelt att sjunka ner för en stunds verklig avkoppling. Samtidigt signalerar den stilrena grå färgen en känsla av lyx och klassisk elegans. En riktig investering för dig som inte bara vill ha funktion utan även uppskattar god design.

Svanö, en bäddfåtölj från Mio

Svanö, en bäddfåtölj från Mio.

» liknande Finns här.

Utanpå är detta en helt vanlig snygg fåtölj som kan passa in i vilket vardagsrum som helst, men det du ser är inte allt du får. För inuti döljer sig en mjuk och skön säng med en liggkomfort som kan göra vem som helat avundsjuk. Denna bäddfåtölj passar absolut bäst till dig som vill ha många övernattande gäster eftersom den är så skön att somliga kommer återvända till dig ofta bara för att få chansen att vila ut i Svanö. Förutom att den är både skön och snygg så är den också lätt att placera antingen i ett vardagsrum eller som läsfåtölj i ett arbetsrum. Just det, den är prisvärd också. Så löp och köp så du också får njuta av alla fördelar med denna härliga bäddfåtölj.

Fluxe av Per Weiss

Fluxe, en skönhet designad av Per Weiss.

» liknande Finns här.

Även detta är en tjusig grå bäddfåtölj, något mer påkostad än de första fåtöljerna vi presenterade men inte fullt så högt pris som Collar. En härlig fåtölj som är lika skön att sitta i som att ligga i och ett kanonbra komplement till vilket hem som helst. Om du ändå tänkt köpa fåtöljer är det bara att passa på att investera i dessa klassiker och njuta av den extra bäddfunktionen du får på köpet istället för bara vanliga fåtöljer. En bra affär där du själv väljer om du vill nyttja bäddfunktionen eller ej. Fluxe är ett toppenval både vad gäller, form, kvalitet och funktion.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!