Magnifikk

Tvättkorgar med lock;

5 snygga och härligt rymliga alternativ!

Att tvätta är nog en av hemmets mest fasade sysslor men vad skulle du säga om det finns saker som kan göra det något minde olidligt? Att samla tvätten i en snygg tvättkorg gör det lite trevligare att ta itu med den och det ser härligare ut än att bara ha tvätten i en hög på golvet. Här har vi därför samlat ett gäng praktiska och snygga tvättkorgar med lock som kan pigga upp vilket hem som helst. Varför inte införskaffa ett par stycken direkt och sortera tvätten redan när du lägger den i korgen och slipp det tråkigaste jobbet när det väl är dags att lägga det i maskinen.

Classic från Cinas

Classic, hemtrevliga tvättkorgar från Cinas.

» Finns här.

Classic är en lite mindre tvättkorg med lock som går att få i både teak och mahogny. Denna klassiska och stilrena tvättkorg passar bra till dig som bor ensam eller till den lilla familjen som inte har så mycket tvätt. Behöver du en större korg finns det även en sådan i Classic-serien. Oavsett vilken du väljer är de tillräckligt snygga för att stå framme synliga, och vem gillar inte när en praktisk sak också är angenäm att titta på? De träfärgade korgarna ger ett naturligt och varmt bonat intryck medan de vita passar bra om du istället vill ha den där luftiga och fräscha känslan hemma.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Vattenhyacint från Dixie

Vattenhyacint från Dixie.

» Finns här.

Vattenhyacint kan sägas vara lyxversionen av en tvättkorg. Den är flätad för hand av just vattenhyacint vilket ger den en naturlig och fridfull känsla. Inuti är korgen fodrad med ett naturfärgat tyg som ökar känslan av lyx ytterligare. Vill du ha en billig tvättkorg som bara precis fyller sin funktion så finns det en hel del billigare tvättkorgar att titta på. Är du däremot intresserad av att satsa på bra kvalitet, hantverk och gärna handlar för resten av livet så är detta något för dig.

Tvättkorgen Trondheim

Tvättkorgen Trondheim med innanfoder i färgerna vitt och grått.

» Finns här.

Här är ytterligare en snygg flätad korg. Till skillnad från Vattenhyacint är Trondheim vit och rektangulär och den är även något billigare att köpa vilket gör att den kan passa bra om du vill få en snygg flätad korg men till ett lite lägre pris. Den vita korgen passar i vilket hem som helst oavsett om det är modernt, klassiskt eller något åt det mer excentriska hållet. Dessutom är den klädd med ett klassiskt elegant foder i randigt tyg. Denna tvättkorg andas nästan lite sommar och marint tema så varför inte fynda till sommarstugan?

Grey Lacak

Grey Lacak, tvättkorgar med lock som är tillverkad av naturrotting och läderdetaljer.

» Finns här.

Tillverkad i naturrotting och med spännen och handtag i riktigt läder är denna koffertliknande tvättkorg en riktig dyrgrip. En riktigt exklusiv och fantastisk tvättkorg som gör sig lika bra som förvaring av andra saker om du bara behöver en riktigt tjusig koffert. Lika snygg som inredningsdetalj som den är funktionell och helt klart värd pengarna den kostar. Har du lagt ner tid och pengar på ett snyggt hem så är även de minsta detaljerna värda samma omtanke, även en tvättkorg som kompletterar stilen.

Vipp 441

Vipp 441, en tvättkorg tillverkad av stål.

» Finns här.

Den klassiska, lyxiga och eleganta serien Vipp har ju också en fantastisk tvättkorg med lock som sätter stilen för ditt hem. Stilren och lyxig i all sin enkelhet liksom det faktum att den är oerhört praktisk gör den oumbärlig. Att sköta tvätten blir både enkelt och njutningsfullt med en läcker tvättkorg och bättre än med Vipp blir det garanterat inte. Precis som alla produkter från Vipp håller den en hel livstid om du tar hand om den så det är verkligen en livstidsinvestering.

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda – men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Max

Max, en rutigt flätad tvättkorg med lock.

Max är en rejäl tvättkorg med lock som lätt rymmer hela familjens behov av förvaring i väntan på tvättdag. Denna svarta flätade korg är inget som göms undan i första taget utan den tar plats och syns men absolut inte på ett negativt sätt, tvärt om. Det är en stilren, modern tvättkorg som passar i vilket trendmedvetet hem som helst. En svart tvättkorg bryter dessutom modigt av ett hem som i övrigt är väldigt ljust, och kontraster är aldrig fel.

Clean

Clean, en tvättkorg med en löstagbar tvättpåse.

Precis som namnet signalerar är detta en ren och enkel tvättkorg som fyller sin funktion utan några krusiduller. Du får mycket funktion för pengarna med tanke på att priset är riktigt bra och eftersom tvättpåsen dessutom går att ta ur ställningen för att enklare kunna bäras fram till tvättmaskinen. Riktigt smart för dig som t.ex. bor i lägenhet och har en bit där du måste bära tvätten för att komma till tvättstugan.

Frame (Möve)

Möve, en rund tvättkorg med helt ett helt avtagbart lock.

Här möter runda mjuka former hårt och coolt konstläder. Tvättkorgen Frame tål att visas upp. Det är tvättkorgen för den kräsne finsmakaren som bara nöjer sig med det bästa och som vägrar att kompromissa med något alls. Här får du både funktion, design och stil men smakar det så kostar det och Frame är lite av en lyx att unna sig. Men trots priset är det en fantastisk investering som kan hålla för livet. Perfekt för dig som vill ha detaljer som syns och sticker ut.

Uppdaterades 2022-08-26.
Dela gärna!