Magnifikk

4 innovativa snurrfåtöljer

perfekta i vardagsrum eller kontor

Det finns flera möbler eller dekorationer man kan använda sig av för att skapa ett helt nytt, fräscht rum och snurrfåtöljer är något som verkligen kan få ett rum att bli som helt nytt. Det ser inte bara sofistikerat ut - en snygg fåtölj skapar även en härlig känsla i rummet, som ger dig möjlighet att få bekväm komfort med snurr-möjlighet! Läs vidare här nedanför om fyra stycken moderna och snygga snurrfåtöljer, som passar perfekt både i kontor och vardagsrum.

Ullrik

Ullrik - en snurrfåtölj i fårskinn (svart).

» Finns här.

Ett mer passande namn går knappast att ge, för Ullrik är tillverkad med äkta fårskinn. Så om den är skön att sitta i? Absolut. Finns dessutom i flera färger. Det snurrbara underredet är i borstat stål.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Nacio från Scandinavian Choice

Röd snurrfåtölj med fotpall.

» Finns här.

Rött är sött! Men här passar elegant kanske bättre - snygg kvalar också in. Och om en röd snurrfåtölj inte är vad du är ute efter så finns det andra färger att välja bland. Beige, grå, gråblå och rosa för att nämna några.

Hash från Artwood

Skinnfatolj utan armar.

» Finns här.

Nu snackar vi klassiskt och modernt med mycket känsla. Hash är skapad av ett speciellt skinn kallat semianilinskinn, som kommer från Argentina. Detta gör så att fåtöljen verkligen får dess karaktäriserade drag och sin unika känsla. Letar du efter en snygg fåtölj som kommer bli mer och mer unik med åren, ta då en titt på denna fåtölj. Förutom det snygga skinnet som denna fåtölj erbjuder, så är benen dessutom snygga i materialet ask och stommen är skapad av plywood samt hardwood. Vill du piffa upp kontoret eller ditt vardagsrum med en lyxig och klassisk känsla så är denna fåtölj en möbel för dig.

Juliette

Två snygga tygfåtöljer, en grå och en röd.

» liknande Finns här.

Här har vi en modern och unik snurrfåtölj i tre olika färger. Du kan välja mellan röd, blå, gul eller grå. Detta är verkligen en fåtölj med en unik design och den kommer enkelt piffa upp ditt vardagsrum eller ditt kontor. Fåtöljen är skapad av en grå metallram i aluminium medan resterande av fåtöljens material är gjort i tyg. Fåtöljen har en simpel men unik design och oavsett färg kommer den verkligen vara en snygg dekoration i det rum du väl önskar.

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda - men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Arulo, snurrfåtölj med fotpall

Grå snurrfåtölj med fotpall.

Letar du efter en stilig fåtölj i en stilig ljusgrå färg, så är Arulo något för dig. Här får du dessutom med dig en bekväm fotpall så att du smidigt kan lägga upp fötterna efter en lång dag. Fåtöljens ben är skapade i vackert krom, som passar in med resterande design som fåtöljen erbjuder. Du kan dessutom veckla ut denna fåtölj, vilket då ger dig möjlighet till extra komfort. Detta är perfekt om du enkelt vill luta dig tillbaka med en bok eller dagens tidning på morgonen. Letar du efter en snygg och bekväm snurrfåtölj så bör du ta en titt på denna.

Beau

Elegant och stilig fåtölj med snurrfunktion.

Detta är en väldigt elegant och stilig snurrfåtölj i färgerna svart eller brun. Materialet är skapat i konstläder och har en sittdyna av materialet polyester. Denna stol är skapad av Zuiver och vridplattan är gjord i svart pulverlackerad stål. Detta är en stol som kommer få många blickar på sig, då den både lyser upp elegant men samtidigt på ett klassiskt och snyggt vis. Denna snurrfåtölj hade verkligen gjort kontoret snyggare om du använder fåtöljen som en datorstol, eller så hade det varit snyggt och klassiskt att ha fåtöljen bredvid din bokhylla för en härlig komfort inför lässtunden.

Axelstorp snurrfåtölj

Snurrfåtölj från IKEA.

Detta är en snygg och slitstark snurrfåtölj från IKEA, som är skapad i läder som du enkelt kan ta hand om. Den har fått en behandlad yta, vilket gör att lädret kan andas enkelt och så att dess naturliga form och design behålls. Här ser du en snygg och simpel design i en svart färg. Fåtöljens design skapar inte bara en klassisk känsla tack vare dess fyrkantiga form utan även simpelhet med snygghet på samma gång. Förutom den snygga designen och den klassiska känslan som denna fåtölj erbjuder så får du dessutom en god och bekväm komfort i stolen.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!