Magnifikk

5 snygga och bekväma sammetsfåtöljer till ditt hem

Att dekorera sitt boende med snygga och bekväma möbler är ett måste i många fall och vissa möbler har verkligen möjlighet att ge rummet en extra kick. Dessutom vill man gärna ha möbler som passar ens personliga stil. En sammetsfåtölj kan verkligen skapa en helt ny känsla i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Dessutom är de perfekta att sitta i för läsa en bra bok, tillsammans med morgonkaffet. Här kan du läsa om fem utvalda sammetsfåtöljer, alla i sina egna unika stilar, som du inte bara får missa!

Elegant från Bloomingville

Elegant sammetsfåtölj.

» Finns här.

Detta är en väldigt snygg och elegant fåtölj från Bloomingville, som är klädd i skön och bekväm sammet. Denna fåtölj har ett underrede som är skapat i järn med en guldfinish och som dessutom är snurrbart. Detta är således en perfekt och unik fåtölj som kan placeras smidigt i ett vardagsrum, speciellt om du vill ha möjligheten att snurra fåtöljen mot din tv. Designen är verkligen unik och erbjuder dig en modern känsla i mörkblå sammet. Formen på Elegant är unik jämfört med många andra fåtöljer, vilket även gör den till en snygg och modern dekoration, som snabbt kommer bli en blickfångare i hemmet. Du sitter dessutom väldigt bekvämt i stolen och kan enkelt snurra i den åt både vänster och höger.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Mustangen

Sammetsfåtölj med inspiration från 50-talet.

» Finns här.

Detta är en 50-tals inspirerad sammetsfåtölj skapad av företaget Sweef och är en fåtölj som verkligen har en unik, modern och lyxig design. Den finns i rosa, turkos eller grå och alla de tre olika färgerna får fåtöljen att verkligen lysa upp snyggt! Välj mellan någon av de tre färgerna för att skapa en helt ny och snygg känsla i ditt rum. Här får du dessutom chansen att sitta både skönt och bekvämt i denna snygga sammetsfåtölj. Den har ben i en elegant valnötsfärg, vilket skapar ännu mer känsla och uttryck. Letar du efter en möbel som verkligen kommer göra ditt rum mer unikt, ta då en titt på Mustangen som erbjuder dig skön komfort, men även som en snygg dekoration i rummet!

Mantle, en svart sammetsfåtölj

Fåtölj i svart sammetstyg.

» liknande Finns här.

En elegant och modern sammetsfåtölj från Skånska Möbelhuset. Stolen har ben i ek och erbjuder dig bekväm komfort med en snygg och stilig design. Mantle är en fåtölj i svart sammet, som erbjuder en design som passar i många olika rum. Fåtöljen ser inte bara modern och snygg ut, utan är även väldigt bekväm och perfekt att sitta i för att vila kroppen en stund. Placera fåtöljen i ditt vardagsrum eller i din hall och se hur rummet förvandlas!

Nicki

En simpel men elegant fåtölj (i färgen nude).

» liknande Finns här.

Letar du efter en simpel men elegant fåtölj, ta då en titt på Nicki som är en bekväm och snygg sammetsfåtölj från Åhléns. Detta är en perfekt stol för din hall, ditt vardagsrum eller sovrummet som erbjuder dig bekväm komfort. Det finns totalt 6 snygga färger som du kan välja mellan, så att den passar in snyggt och unikt i ditt hem. Välj mellan rosa, nude, mörkblå, grön, grå eller flerfärgad. Stolen är bekväm, snygg och kostar dessutom inte allt för mycket. Benen på fåtöljen är svarta och smala, vilket skapar den unika och snygga designen som Nicki har.

Anni, en klassisk fåtölj i sammet

En grå fotölj med fotpall.

» liknande Finns här.

En ljusgrå fåtölj från Åhléns som verkligen har en elegant och klassisk design. Denna sammetsfåtölj passar perfekt i vardagsrummet eller bredvid en bokhylla eller i sovrummet. Fåtöljen kommer inte endast få hela rummet att skina, utan här har du även möjlighet att vila benen efter en lång arbetsdag. Stolen är snygg och perfekt för dig som vill skapa en mer klassisk och snygg känsla i ditt hem. Stolsbenen är snyggt designade i ett härligt mönster och färgade i svart.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!