Magnifikk

8 runda badrumsmattor i superhärliga färger 2019

Runda badrumsmattor – tidlöst och snyggt! Passar i nästan alla badrum. I nyrenoverade, moderna och futuristiska lika väl som i klassiska. Ja, den runda formen fungerar nästan alltid. Men med resterande delar, så som färg och mönster, är det inte alltid lika enkelt. Här nedanför finner du därför åtta olika mattor, så i alla fall en ska kunna inspirera.

Highland:

Tolv runda badrumsmattor i tolv olika färger.

» Finns här.

En fin och rund badrumsmatta som enkelt kan beskrivas såhär; superskön att sätta sina fötter på. Speciellt under tidiga morgnar! Och någon risk för att halka när man gör det finns inte, för undersidan är delvis gjord i latex och på ett sånt vis att mattan kan räknas som en halkfri badrumsmatta.

Mattan finns, som du kan se på bilden, i flera olika färger varav några är; röd, vit, granit, sand, mörkrosa, blå, violet, orange och svart.

Living badrumsmatta:

Runda mattor i färgerna vit, rosa, grå och blå.

» Finns här.

Snyggt enfärgad badrumsmatta från Hemtex-serien Living. Har en välgjord undersida som håller mattan på plats. Finns i förutom i flera olika färger också i två olika storlekar. En som har diametern 60 cm och en som är större, 80 cm. Några av färgerna som mattan går att väljas i är följande: pion (rosa), mellanblå och grå.

Mandala:

Badrumsmattor med uppfriskande mönster.

» Finns här.

En härligt flerfärgad badrumsmatta som bjuder på ett härligt och uppfriskande mönster av ringar i flera olika färger. Dessutom är den väldigt mjuk och skön för fötterna.

Tjockleken är 4 cm. Diametern är 60 cm. Matrialet som mattan är tillverkad av är polyester. Färgalternativen är orange, brun och turkos. Undersidan gör mattan halkfri.

Badaren badrumsmatta:

Runda badrumsmattor från IKEA i färgerna vit, gul, brun grön och rosa.

» Finns här.

Badarens runda badrumsmatta, som även fungerar bra för de som föredrar att duscha. En matta som snabbt kan suga åt sig vatten och sen nästan lika snabbt kan torka. Okej, kanske inte riktigt “nästan lika snabbt”, men relativt snabbt i alla fall!

Finns i flera olika färger. Till exempel i gult, grönt, vitt och rosa. Diametern är 55 cm. Tillverkningsmatrialet är polester.

I samband med köp av denna badrumsmatta från IKEA rekommenderas det också att köpa halkskyddet Stopp, för att försäkra sig om att mattan stannar kvar under fötterna.

Rasta:

En beige, en rosa, en vit, en turkos, en grön, en grå, en svart och en röd badrumsmatta.

» Finns här.

Klassisk och samtidigt tidlös badrumsmatta. Detta valet är alltså aldrig fel. Och du kan enkelt få det att passa in i just precis ditt badrum. För denna mattan kan väljas i flera olika storlekar och i flera olika färger. Alternativen är med andra ord ganska många. Så vilket är snyggast, en stor eller flera små? Och om man vill ha flera små, ska man då välja samma färg till alla? Eller några snyggt matchande? Många frågor, men också härliga! För de tillåter ju skapandet av helt unikt badrum.

Några av färgalternativen är grön, turkos, vit, svart, grå, röd, rosa. De runda storlekarna har diametrarna 55, 70 och 120 cm.

Rund badrumsmatta från H&M:

Rund rosa matta från H&M.

» Finns här.

En härligt rund badrumsmatta från den svenska modejätten H&M. Helt tillverkad av bomull. Kan väljas i färgerna mörkgrå, ljusrosa och ljusgrå. Diametern är 70 cm. En helt klart prisvärd badrumsmatta. Och en som samtidigt fint och lätt kan placeras på de allra flesta av alla svenska badrumsgolv.

Star:

Vändbara badrumsmattor med stjärnmotiv.

» Finns här.

En rund badrumsmatta med ett numera klassiskt stjärnmotiv. Som du kan se på bilden är mattan enfärgad, men motivet syns ändå tydligt. Utan att sticka ut för mycket. Designen, som är gjord av svenska Etol Design, är alltså välgjord. Detta är dessutom en vändbar badrumsmatta! Om ena sidan tillfälligt skulle bli lite för blöt eller liknande kan du alltså enkelt bara vända den om, så får fötterna det tort och skönt igen.

Färgalternativen är många, här är några exempel: vit, navyblå, röd, grå, svart och beige. De runda storleksalternativen är två, 70 cm i diameter och 55 cm i diameter.

Relax:

Gosiga mattor utan kanter, i många olika färger.

» Finns här.

En enfärgad, rund och gosig badrumsmatta som är ett sant nöje att sätta fötterna på. Tjockleken är 3 cm, diametern är 60 cm och färgalternativen är jättemånga. Så att hitta ett färgalternativ som passar lär verkligen inte vara något problem. Här är några av färgerna som mattan kan väljas i; turkos, pastellrosa, grå, grå (antracit), svart, röd (cyklamen), röd (rubin), azur, atlantblå, grön (kiwi), polarvit, …

Dela gärna!