Magnifikk

6 härliga picknickbord för barn

Ibland behöver barn också varva ner mellan alla händelser. Och om händelserna utspelar sig i en trädgård är ju ett litet picknickbord alltid ett uppskattat ställe att varva ner på. Därför finner du här sex härliga stycken, så du enkelt kan hitta ett som passar både dina och barnens önskemål.

Picnic Mini (picknickbord)

Ett litet picknickbord för barn i trä.

» Finns här.

Ett fint litet picknickbord för barn, tillverkat av vitlaserad furu från Norrland. Möbeln är en del av möbelserien Picnic som förutom denna lilla härlighet också innehåller stabila picknickbord för vuxna, sandlådor (för barn) och andra utomhusmöbler.

Måtten för möbeln är som följer; 51 cm högt, 90 cm långt och bredden är 106 cm.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Resö (picknickbord för barn från IKEA)

Litet picknickbord från IKEA.

» Finns här.

Praktiskt och enkelt picknickbord från IKEA. Och precis som de flesta andra möbler från IKEA är denna möbel också väldigt prisvärt. Så detta bord kommer många glada barn få sitta vid, leka kring och förhoppningsvis också vara med om många andra härliga upplevelser kring.

Höjden är 49 centimeter, bredden är 89 centimeter och längden är 92 centimeter. Träslaget är akacia. Förpackningsvikten är 10,47 kilogram.

Breikki (bänkbord för barn)

Ett bänkbord för barn.

» liknande Finns här.

Med stålrörsstomme och trädelar gjorda av furu är detta ett riktigt stabilt bänkbord för barn som verkligen inte lär gå sönder i första taget. Och inte i andra, tredje, fjärde, femte, … och så vidare heller för den delen!

Bänkbordet väger 29 kg. Är 154 cm långt. Har en bredd på 79,5 cm. Och en höjd som är 60 cm.

Picknickbord med parasoll från Step2

Ett picknickbord för barn med parasoll (parasollet visas inte på bilden).

» liknande Finns här.

Lekfullt och glädjande. Så kan man beskriva denna härliga lilla bord- och bänkmöbel. Dessutom är det ett picknickbord för barn med parasoll! Som kan skydda mot den ibland allt för glänsande och varma solen.

Rekommenderas för barn som är 3 år och uppåt. Höjden är 182,9 cm, bredden är 109,2 cm och djupet är 103,5 cm.

Jabo barnbord

Två fina små bänkbord.

» Finns här.

Ett fint litet bänkbord där barn kan fika, vila, rita, måla, spela spel, äta lunch och självklart också väldigt många andra spännande saker. Finns i två olika färgalternativ. Vit och trävit. Höjden är 55 och en halv centimeter, bredden är 100 centimeter, längden är 80 centimeter och sitthöjden är 33 centimeter.

Axi lekbord

Två lekbord.

» Finns här.

Detta picknickbord i trä är lite annorlunda, lite extra. Bordet går nämligen att öppna och inuti finns plats för smidigt lekande. Med vatten, sand, lera och väldigt mycket mer. Bara fantasin sätter gränser. Och om man skulle bli lite trött på solen under allt lekande så medföljer faktiskt en bra lösning. Ett parasoll som enkelt kan placeras i mitten av bordet (eller lekplatsen).

Höjden är 56 cm, bredden är 80 cm och längden är 90 cm.

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda – men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Rogolo picknickbänk

Vit och rund picknickbänk.

Vit och rund picknickbänk för barn som är tillverkad ur furu. Ett härligt inslag i trädgården, som barnen absolut kommer uppskatta. Eftersom det är runt saknar det dessutom hårda kanter, som lätt kan skapa onödigt mycket smärta om någon skulle råka springa eller ramla in i picknickbänken.

Diametern är 120 cm och höjden är 50 cm.

Ännu ett picknickbord med parasoll från Step2

Sött picknickbord med parasoll.

Härligt och lekfullt möblemang med naturliga och somriga färger. Underdelen är brun och påminner om jord. Bordsskivan och bänkskivorna är gröna och för tankarna mot gräs. Parasollet, som fint kommer upp genom mitten av bordet, är gult och har många ljus- och mörkgröna blad.

Höjden inklusive parasollet är 182,9 cm, bredden är 109,2 cm och längden är 103,5 cm. Plast av hög kvalité har använts som tillverkningsmaterial.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!