Magnifikk

3 extra gulliga barnfåtöljer

Att anpassa ett hem så att även barnen kan trivas är inte alltid enkelt. För vissa räcker det med ett lekrum och en skön säng men för andra krävs det mer. Vissa vill att hela hemmet ska kunna användas av barnen och med tanke på att barn är mindre så är det då också bra med några lite mindre möbler. Så att barnen själva kan ta sig upp utan hjälp. En möbel för barn som, kanske därför, exploderat i populäritet är barnfåtöljen. Här hittar du därför fem fantastiska barnfåtöljer, som vi hoppas inspirerar.

Grå fåtölj från Kid’s Concept

En grå barnfåtölj från Kids Concept.

» liknande Finns här.

Den första fåtöljen är en riktigt stilren sak som inte behöver gömmas undan i barnens egna rum. Om du även i övrigt har ett enkelt och stilrent hem kan du med gott samvete ställa denna gråa fåtölj i ert vanliga vardagsrum för att komplettera soffgruppen så att även barnen kan njuta här. Så snygg är den. Eftersom den är skön att sitta och mysa i också kommer barnen garanterat tycka det är ett bra köp. För barnen är inte utseendet det viktigaste utan funktionen och känslan och här finns både funktion och känsla i överflöd.

Annonsinformation: Produktlänkarna som används i denna artikel är eller kan bytas ut mot annonslänkar ifall produkten finns att köpa hos en samarbetspartner.

Mini Hippo från Karup Design

En mysig liten fåtölj i grått tyg.

» Finns här.

Här talar bilden bra för sig själv - mysig är den! Fåtöljen går dessutom lätt att omvandla till en skön säng, så här bjuds det på avkoppling till max.

Lamini barnfåtölj av Yngve Ekström

Lamini barnfåtölj, en möbel av högsta kvalitet.

» Finns här.

Lyxfåtöljen Lamini barnfåtölj är en exakt kopia av Lamini som även finns i fullstorlek till oss vuxna. På så sätt kan hela familjen få samma stol men i sin storlek och hemmet blir enhetligt och elegant. Lamini är inte någon billig stol men det är en investering för livet och om barnen tröttnar eller när de växt ifrån stolen går den att använda även till kommande generationer. Tidlös, elegant, lyxig och med mjukt fårskinn som kan få även det mest livliga barnet att vilja sitta här och njuta en liten stund.

Acapulco minifåtölj

Acapulco, en minifåtölj med häftig design.

» Finns här.

Detta är ytterligare en fåtölj som även finns till vuxen. Så gillar du den stilrena men samtidigt lekfulla designen hos Acapulco så kan du gärna investera i den till hela familjen. Har du flera barn som gärna bråkar om vems sak som är vems? Lös problemet genom att låta dem välja en varsin färg på minifåtöljen och slipp bråk. Bra pris och en rejäl stol för priset får du. Vill du ha den lite mjukare och skönare att sitta i så kan du enkelt lägga i ett mjukt fårskinn eller någon dyna för ökad sittkomfort.

Produkterna här nedanför är tyvärr slutsålda – men ger fortfarande inspiration!

Hittat en återförsäljare? Hör gärna av dig!

Rosa fåtölj från Kid’s Concept

En rosa barnfåtölj från Kids Concept i retrostil.

Denna härligt bubbelgumsrosa lilla dröm är en clubfåtölj i miniformat. Drömmigt rosa, mjuk och samtidigt en riktigt glad fåtölj som passar i det färgglada hemmet eller för barnet som helt enkelt inte kan få nog av rosa. Ett slitstarkt och stabilt budgetalternativ som ger mycket fåtölj för pengarna. Lek, nyttja och se hur fåtöljen klarar allt den utsätts för. Som en bonus går dynan att tvätta vid behov. Alla som har barn vet att behovet av rengöring kommer förr eller senare men smuts är ingen utmaning för denna rosa lilla skapelse.

Rosa barnfåtölj från Interiörhuset

En rosa barnfåtölj med öronlappar från Interiörhuset.

På stadiga träben tornar denna mjukt pastelligt rosa fåtölj upp sig. Så oerhört mjuk och skön att sitta i, med högt ryggstöd och inga armstöd som är i vägen för lek och mys. Denna fåtölj ser lyxig ut men är i mellanprisklass så de flesta kan ha råd att köpa den till barnrummet eller varför inte att ha som kontrast i ett annars mer neutralt vardagsrum. Den kan med fördel kompletteras till den klassiska Emma-fåtöljen som redan har fått sin plats i många hem.

Bilbo

Bilbo, en lekfull och härlig fåtölj för barn.

Här möts form och funktion i perfekt balans. Bilbo är en lekfull och härlig barnfåtölj som gör de flesta barn glada. Perfekt för att sitta och läsa eller spela spel i men också ihopfällbar så den går att ta med på resande fot. Med andra ord behöver barnen aldrig skiljas från sin favoritfåtölj, inte ens under semestern. Enkel och smidig men samtidigt rejäl och tålig, precis som sig bör när det gäller saker som barnen ska kunna leka med. Som om detta inte vore nog så är priset på Bilbo alldeles perfekt även för dig med begränsad budget.

Ödlan

Ödlan, en bäddfåtölj för barn.

Fåtöljen Ödlan är enkel och stilren och finns i tre härliga färger så att den kan passa i vilket hem som helst. Förutom att det är en eminent liten fåtölj perfekt för små rumpor så går den lätt att omvandla till den perfekta extrasängen när kompisarna ska sova över. Den kostar lite mer än budgetalternativen men är inte fullt så påkostad som t.ex. Lamini och den extra bäddfunktionen gör den värd var enda krona. En bra investering för alla föräldrar som har barn som ibland vill ha övernattningsgäster. Som en bonus finns Ödlan även som bäddfåtölj till vuxna i två olika storlekar. Mixa, matcha och njut av att få både fåtöljer och extra övernattningsplatser på samma gång.

Uppdaterades 2023-04-18.
Dela gärna!